Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

(Να είναι) Θρύλος και στο Αγρίνιο!

(Να είναι) Θρύλος και στο Αγρίνιο!
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 10:38

Τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, σήμερα (28/2) στις 17:00 (COSMOTE SPORT 1HD/gavros.gr), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Στην έδρα των «καναρινιών», ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει την «αντεπίθεσή» του στο πρωτάθλημα!

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στο Αγρίνιο δίχως τους Κώστα Φορτούνη, Νταβίντ Κάρμο, Ροντινέι και Αντρέ Ορτα (εκτός και οι Ελ Αραμπί, Αμπι, Μπιανκόν και Παπαδούδης), θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους με τον Χοσέ Λουίς Μελιντίμπαρ στον πάγκο τους και να πάρουν το «διπλό» επί του Παναιτωλικού και συνάμα, ένα σημαντικό τρίποντο για το πρωτάθλημα.

Μετά την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ από την τεχνική ηγεσία, οι Πειραιώτες «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό -βάσει προγράμματος- σερί, με πέντε νίκες στα τελευταία πέντε ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έτσι, θέλουν να συνεχίσουν!

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί στο σημερινό ματς, όμως οφείλει να το αποδείξει και στην πράξη, στην δύσκολη -παραδοσιακά- έδρα του Παναιτωλικού, ώστε να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στην Super League.

Τόσο σήμερα, στην έδρα των «καναρινιών», όσο και την Κυριακή (3/3) το βράδυ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Βόλο (26η αγωνιστική), ο Θρύλος θέλει μόνο νίκες, ώστε να κερδίσει βαθμούς και… ψυχολογία, με «φόντο» τα επερχόμενα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και τις δύσκολες «μάχες» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους «16» του Conference League.

Υπενθυμίζεται, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το σημερινό εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό: Αλεξανδρόπουλος, Ντόη, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Κίνι, Έσε, Ποντένσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Μαρτίνς, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Διαβάστε επίσης