Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος από... ατσάλι!

Θρύλος από... ατσάλι!
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 00:01

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει για τα καλά. Η νοοτροπία του έχει αλλάξει και πλέον μετράει αντίστροφα για τα playoffs. Όπως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και με τον Παναιτωλικό, ο Θρύλος πήρε τους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας με ανατροπή. Στο Αγρίνιο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προτίμησε να βάλει μία διαφορετική ενδεκάδα και να αφήσει αρκετούς παίκτες εκτός. Οι Πειραιώτες πήραν αυτό που ήθελαν και στρέφουν ήδη την προσοχή τους στο ματς με τον Βόλο, το οποίο θα είναι το τελευταίο της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Θρύλος έχει αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή. Παλεύει μέχρι το τέλος, έχει υπομονή και τα δίνει όλα μέχρι να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει την εικόνα των παικτών του.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό δεν ήταν έυκολα. Από τη μία, ο Θρύλος αντιμετώπιζε μία ομάδα που ήθελε να μπει στα playoffs και από την άλλη αγωνίστηκε απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δίνουν το 100% μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Το σημαντικό για τους Πειραιώτες, είναι ότι έχουν αποκτήσει ξανά ταυτότητα, βγάζουν σκληράδα και δείχνουν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι την κορυφή.

Ο Θρύλος δεν λύγισε σε καμία στιγμή της σεζόν και ούτε θα το κάνει. Ειδικά τώρα, που είναι πιο δυνατός και η ψυχολογία του βρίσκεται στα ύψη. Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει πάρει... μπρος και αυτοί που θα πρέπει να τρέμουν είναι οι αντίπαλοί του...

Διαβάστε επίσης