Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δεν (πρέπει να) τα παρατάει ποτέ...

Ο Ολυμπιακός δεν (πρέπει να) τα παρατάει ποτέ...
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 11:47

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη «μάχη» της Ευρώπης, απόψε (14/3, 22:00). Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπάτσκα Τοπόλα, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Conference League και «κυνηγάει» ένα «θαύμα», για την πρόκρισή του στα προημιτελικά.

Μετά τη «βαριά» ήττα (1-4) από τους πρωτοπόρους του ισραηλινού πρωταθλήματος, στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο στην αποψινή ρεβάνς των «16» στη Σερβία, όμως είναι αποφασισμένοι να δείξουν ένα διαφορετικό (καλύτερο) πρόσωπο και να «παλέψουν» με όσες πιθανότητες έχουν, ώστε να πέτυχουν μία ιστορική ανατροπή-πρόκριση στην οκτάδα του Conference League.

Στο αποψινό, λοιπόν, ευρωπαϊκό ματς με την Μακάμπι στη Σερβία, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που σκέφτεται και το σύστημα 3-4-3, αναμένεται να «κατεβάσει» τους Πειραιώτες με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια (λόγω των ενοχλήσεων του Πασχαλάκη στον ώμο), τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα, τους Έσε, Όρτα (ή Καρβάλιο) και Τσικίνιο στη μεσαία γραμμή, τους Φορτούνη (ή Μασούρα) και Ποντέσε στα «φτερά» και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Όπως λένε, Ολυμπιακός στα... εύκολα, Θρύλος στα... δύσκολα! Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να «μάχονται» συνεχώς, να κερδίζουν πάντα, να μην τα παρατάνε ποτέ, σε κάθε διοργάνωση, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και το «πρέπει» για τους Πειραιώτες είναι πολύ μεγάλο (τεράστιο) απόψε, στο δεύτερο ματς των «16» του Conference League, με την Μακάμπι στην Τοπόλα: αρχικά, η αγωνιστική τους εικόνα και στη συνέχεια, το «θαύμα».

Διαβάστε επίσης