Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 22:29

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ καθώς στο 10ο λεπτό ο Γκαρνάτσο σούταρε μόνος απέναντι στον Κέλεχερ και ο Μακ Τόμινεϊ πήρε το ριμπάουντ και μπήκε με την μπάλα στα δίχτια.

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Έντο, όμως το γκολ ακυρώθηκε για ελάχιστα εκατοστά οφσάιντ του Σαλάχ στο ξεκίνημα, όμως το 1-1 ήρθε στο 44 με τον Μακ Άλιστερ τελικό παραλήπτη της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ να κάνει το 1-1. Και πριν κλείσει το ημίχρονο, υπήρξε συνεργασία των τριών επιθετικών της Λίβερπουλ, Ντιάζ, Νούνιες Σαλάχ και ο Αιγύπτιος έστειλε την μπάλα για 2η φορά στα δίχτυα του Ονάνα.

Η Λίβερπουλ είχε ανούσια κατοχή στο 2ο μέρος και ήρθε ο Άντονι στο 87 με ένα δύσκολο σουτ να κάνει το 2-2, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Έλιοτ άγγιξε το τρίτο γκολ για τη Λίβερπουλ, η μπάλα όμως σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας. Το 90λεπτο έκλεισε με απίθανο τετ α τετ του Ράσφορντ, που όμως δεν σκόραρε. Στην παράταση ο Έλιοτ φάνηκε πιο τυχερός καθώς στο 105 το σουτ κόντραρε και στον Έρικσεν και κατέληξε στη γωνία του Ονάνα για το 2-3.

Το δράμα όμως συνεχίστηκε και ήταν η σειρά του Ράσφορντ να εξιλεωθεί στο 112 ισοφαρίζοντας σε 3-3! Και το ματς δεν πήγε στα πέναλτι, αφού στην τελευταία φάση η Γιουνάιτεντ έβγαλε ιδανική κόντρα και ο Ντιαλό ήταν εύστοχος στέλνοντας την ομάδα του στα ημιτελικά.


Διαβάστε επίσης