Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφίγγει ξανά τα δόντια για τον «τελικό»!

Σφίγγει ξανά τα δόντια για τον «τελικό»!
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 11:30

Μπορεί να βρίσκεται στην ομάδα μόλις έναν χρόνο και να μην ήταν Ολυμπιακός από μικρός, αλλά ο Ροντινέι το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει με τη στάση του ότι δεν βλέπει το πέρασμά του από την Ελλάδα... στυγνά επαγγελματικά και διεκπεραιωτικά.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η στάση που τηρεί εδώ και ημέρες που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Θυμίζουμε στα ματς με Μακάμπι και Παναθηναϊκό έπαιζε με ενέσεις. Ο «Ρόντι» θα μπορούσε, απλά, να απέχει από τους αγώνες επικαλούμενος, δικαιολογημένα, πιθανό πιο σοβαρό τραυματισμό. Όμως, ο Βραζιλιάνος μπακ αντιμετωπίζει το θέμα συντηρητικά προκειμένου να είναι παρών σ' αυτή τη σημαντική σειρά αγώνων προσπαθώντας, όσο μπορεί, για το καλύτερο.

Οι ενοχλήσεις του «Ρόντι» δεν έχουν υποχωρήσει στο 100%, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όμως που θα αναγκάσουν τον Μεντιλίμπαρ να τον αφήσει εκτός με την ΑΕΚ. Θα «σφίξει τα δόντια» και θα παίξει ο Βραζιλιάνος που λογικά μετά, με Άρη την Τετάρτη και στην Λαμία την Κυριακή θα μπορέσει να ξεκουραστεί.

Είναι και τέτοιο το παιχνίδι που ο Ροντινέι δεν θέλει να τον χάσει και το περιμένει πώς και πώς. Ξέρει, όπως όλοι στον Ολυμπιακό, ότι ο αγώνας στην OPAP Arena είναι σαν «τελικός» στη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και τέτοια ματς απλά δεν τα χάνεις!

Διαβάστε επίσης