Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «αντεπίθεση» του Ολυμπιακού συνεχίζεται στη Λαμία!

Η «αντεπίθεση» του Ολυμπιακού συνεχίζεται στη Λαμία!
Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 00:30

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λαμία (Κυριακή 7/4, 17:00) με στόχο τη δεύτερη νίκη του στα playoffs, που με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να τον φέρει ξανά σε καλή θέση για την διεκδίκηση του τίτλου.

Μισή ομάδα εκτός πλάνων τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που δείχνει παράλληλα εμπιστοσύνη στις άλλες επιλογές του. Και προφανώς, περιμένει να δει από τους παίκτες του μια σοβαρή εικόνα στη Λαμία και την ομάδα του να εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης, πριν τη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε

Είναι μια δύσκολη δοκιμασία για τους Πειραιώτες. Στο ίδιο γήπεδο πριν από 3 μήνες οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν ως σκιά των εαυτών τους και σύρθηκαν σε μια σκληρή ήττα με 1-0. Η Λαμία θα «σκυλιάσει» για να κόψει βαθμούς στον Θρύλο. Το ματς είναι ύπουλο και αυτό απαιτεί ιδιαίτερη σοβαρότητα στην προσέγγιση του ματς από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο Μεντιλίμπαρ ωστόσο έχει προσθέσει στην ομάδα μια σωστή νοοτροπία και αντίστοιχη εικόνα αναμένεται να παρουσιάσουν οι παίκτες του και την Κυριακή. Το ιδανικό σενάριο για τον Βάσκο θα είναι η ομάδα του να πετύχει 1-2 γρήγορα γκολ, για να καταφέρει στη ροή του ματς, να αφαιρέσει παίκτες οι οποίοι θα είναι απαραίτητοι στα ευρωπαϊκά ματς. Όταν μια ομάδα έχει καλό κλίμα και παίζει καλό ποδόσφαιρο, επηρεάζεται θετικά και προς τον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πρέπει να κερδίσει, δεν πρέπει να αφήσει βαθμούς εκεί. Κάθε ματς, πλέον, είναι «τελικός» για τον Θρύλο. Και έτσι το βλέπουν και οι ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μαζί τους και τον κόσμο τους, αύριο στη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα «κοκκινίσουν» την έδρα της Λαμία για να ωθήσουν τον Θρύλο στη νίκη. Ομάδα και κόσμος είναι «ένα», κόντρα σε όλους και σε όλα, για να πάει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Το σήκωσε ο Ερνέστο! (video)

Το σήκωσε ο Ερνέστο! (video)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε κατέκτησε το 24ο Κύπελλο Ισπανίας της ιστορίας της και πρώτο μετά από το 1984.