Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεννημένοι «φονιάδες»! (videos)

Γεννημένοι «φονιάδες»! (videos)
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 - 11:03

Ο Ολυμπιακός έχει ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. Δεν το λέμε δογματικά, έτσι απλώς για να το πούμε. Πως κρίνεται ο ΚΑΛΟΣ επιθετικός; Μόνο με την καταμέτρηση των γκολ; Όχι πια. Το ποδόσφαιρο, όσο απλό και αν είναι στο τέλος της μέρας, είναι πλέον, στην εποχή μας, πιο σύνθετο. Και ο επιθετικός δεν αρκεί να είναι σκόρερ. Πρέπει στο γήπεδο να κάνει τα πάντα… Ο Ολυμπιακός έχει ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. Και τους επιθετικούς του μην τους «φοβάστε». Γιατί; Γιατί είναι ΕΚΕΙ. Πάντα στις φάσεις. Κινούνται σωστά, είναι εκεί όπου πρέπει, έχουν τις ευκαιρίες τους.

Ο καλός επιθετικός φαίνεται, από μακριά. Και αναφερόμαστε σε όλα τα σέντερ φορ του Ολυμπιακού, αλλά με αφορμή την συγκλονιστική σεζόν που διανύει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο καλός επιθετικός είναι εκεί. Στη φάση. Είναι εκεί. Στην περιοχή. Στο σωστό σημείο. Είναι πάντα μέσα στις φάσεις, ακόμη και αν δεν τα βάζει. Θα τα βάλει. Τα έβαλε. Και θα βάλει και άλλα… Και εκείνος ο οποίος ακόμη δεν έχει βάλει, θα βάλει κι εκείνος… Γιατί αυτό κάνουν οι καλοί επιθετικοί. Παίζουν συνολικά καλά.

Ο Θρύλος έχει την ευλογία να διαθέτει τρεις φορ «killer» που κάνουν τη διαφορά και σχίζουν τα αντίπαλα δίχτυα και φέρνουν νίκες στην ομάδα. Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί μία τριάδα «φωτιά» με συνολικό απολογισμό τερμάτων την φετινή σεζόν (2023/24) με την φανέλα του Θρύλου 40 γκολ. 6 για τον «Γιο-Γιο», 7 (1 με την β' ομάδα) για τον Γιούσεφ και 27 για τον Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης