Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Hurriyet: «Προσοχή στους Ροντινέι, Φορτούνη και Ελ Κααμπί»

Hurriyet: «Προσοχή στους Ροντινέι, Φορτούνη και Ελ Κααμπί»
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 00:09

Με τίτλο «προσοχή στους Ροντινέι, Φορτούνη και Ελ Κααμπί» κυκλοφορεί η εφημερίδα Hurriyet, σε αφιέρωμα της στον αντίπαλο της Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακό. Και σχολιάζεται ακόμα, ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ που έχουν πολλά «συν» και «πλην» στο παιχνίδι τους, ενώ τονίζεται πως ο αγώνας θα γίνει sold out και πως «παίζεται» μια θέση στην ενδεκάδα του Θρύλου, ανάμεσα σε Γιόβετιτς και Μασούρα.

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται: «Ο Ροντινέι μπαίνει συχνά στην επίθεση. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και εύκολος άνθρωπος σε καταστάσεις ένας προς έναν. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που ξεχωρίζει με τις ασίστ του, πέρασε έξι φορές το γκολ στους συμπαίκτες του και τρία βρήκε τα δίχτυα. Αδυναμία: Έχει ένα στυλ που είναι επιρρεπές σε λάθη στην άμυνα γιατί επιτίθεται πολύ».

Συνέχισε, γράφοντας για τον Κώστα Φορτούνη: «Ένα από τα αστέρια όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Σε ματς που ο 31χρονος παίζει καλά, η ομάδα του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει. Ωστόσο, είναι πολύ αναποτελεσματικός σε κάποια ματς».

Καταλήγει το ρεπορτάζ για τον Ελ Κααμπί: «Ο Μαροκινός σέντερ φορ, ο οποίος εμφανίστηκε με επιτυχία στη Χάταϊσπορ, όπου αγωνίστηκε μεταξύ 2021 και 2023, βιώνει τη χρυσή εποχή της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Ο Ελ Κάαμπι, που αλλάζει συνεχώς γήπεδο και είναι πολύ αποτελεσματικός στις μπάλες που ρίχνονται πίσω από την άμυνα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 27 γκολ».

Διαβάστε επίσης

Ευρώπη, ο Θρύλος σου!

Ευρώπη, ο Θρύλος σου!

Με ένα «όνειρο τρελό» ο Ολυμπιακός στην αυριανή (11/4, 19:45) «μάχη» με την Φενέρ στον Ναό.