Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... γουρλής Ποντένσε στη συνέντευξη Τύπου του Θρύλου

Ο... γουρλής Ποντένσε στη συνέντευξη Τύπου του Θρύλου
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 09:58

Καμιά φορά και η σημειολογία παίζει τον ρόλο της. Ακόμη και αν δεν είναι κάποιος προληπτικός, όταν γύρω του βλέπει διάφορες συνθήκες, οι οποίες παραπέμπουν σε κάτι θετικό, σίγουρα... αναθαρρεί. Θέλοντας και μη. Ο Ντανιέλ Ποντένσε θα είναι εκείνος, ο οποίος σήμερα (17/4) το απόγευμα, θα καθίσει δίπλα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου, ενόψει Φενέρμπαχτσε.

Την τελευταία φορά, κατά την οποία αυτό συνέβη, ο Θρύλος είχε νίκη! Ο Πορτογάλος εξτρέμ κάθισε δίπλα τότε στον Κάρλος Καρβαλιάλ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, για το Europa League, τον Δεκέμβριο. Τα αποτελέσματα γνωστά, με τον Θρύλο να ξεπερνάει το εμπόδιο των Σέρβων, με θρίαμβο. Μάλιστα, ο «κοντός» έχει μιλήσει άλλες δύο φορές -στην πρώτη θητεία του- και ο Θρύλος έχει γράψει ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, το 2018 κάθισε δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον εντός έδρας αγώνα με τη Μίλαν και το επόμενα βράδυ, ήρθε μια από τις πιο ιστορικότητες προκρίσεις.

Έναν χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 2019, για τα προκριματικά του Champions League, ο Πορτογάλος άσος εκπροσώπησε τους παίκτες στο πρώτο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Πόλη και το κοντέρ την επόμενη μέρα το... κοντέρ είχε γράψει 0-1.

Γουρλής ο Ποντένσε, ευχή όλων είναι να έχει και πάλι τα ίδια αποτελέσματα ξανά και στην Πόλη!

Διαβάστε επίσης