Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει σαν τρελός Βαλντέζ!

Θέλει σαν τρελός Βαλντέζ!
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 - 18:38

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θεωρεί σούπερ την επιλογή του Παραγουανού επιθετικού της Χέρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ, και φαίνεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμφωνεί μαζί του.

Διαβάστε στην ανάλυση των RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ» για τον σέντερ φορ που μπαίνει με δύναμη και αλτικότητα στις φάσεις. Ο 28χρονος διεθνής είναι πολύ επικίνδυνος στο κεφάλι (παρότι δεν είναι ψηλός), αρκετά γρήγορος και κινητικός. Θυμίζει Ντιόγκο στην καλή του σεζόν, επί Βαλβέρδε.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό και μπορεί όντως να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σχετικά με τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Ο Κοβάσεβιτς είναι θιασώτης της επιλογής του Βαλντέζ και ο Βαλβέρδε δείχνει να συμφωνεί μαζί του, με τον Μαθία να βλέπει κι αυτός ενδιαφέρουσα μία τέτοια επιλογή. Την ίδια ώρα, μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση ουσιαστικά παραδέχθηκε χθες ότι υπάρχει… ψωμί στην υπόθεση: «Και ο Βαλντέζ ενδιαφέρεται να έρθει στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Βαλντέζ. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Το πράγμα είναι όντως πολύ ζεστό…»

Διαβάστε αναλυτικά για την περίπτωση του Παραγουανού φορ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί και απολαύστε τον στα παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης