Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - 18:43

Ο Ολυμπιακός φέτος ήταν η ομάδα που ανέβασε την Ελλάδα όσο περισσότερο γινόταν με την ευρωπαϊκή του παρουσία και την εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν στην Ελλάδα πολλούς βαθμούς στην κατάταξη των χωρών, έχοντας μάλιστα σαν κορμό αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Απόδειξη, το ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας τέσσερις ποδοσφαιριστές του Θρύλου, οι οποίοι είναι βασικά στελέχη.

Με την απόδοση τους μάλιστα, έχουν δώσει και νίκες στην ομάδα του Σάντος, βοηθώντας τα μέγιστα στην πρόκριση που κατάφερε να πάρει η Εθνική μας ομάδα στους «16» της διοργάνωσης.

Μανιάτης, Μανωλάς, Χολέμπας, αλλά και Σάμαρης αποτελούν στηρίγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να παράγει και να αναδεικνύει συνεχώς «φρέσκο» ελληνικό ταλέντο.

Ακόμα και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με τα γκολ του στα μπαράζ κόντρα στη Ρουμανία οδήγησε στην τελική φάση του Μουντιάλ την Εθνική μας, έκανε το άλμα στην καριέρα του με τη φανέλα του Θρύλου, όντας πλέον ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα επιθετικών στην Ευρώπη.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Θρύλος πρωταγωνιστεί συνεχώς και είναι ο μόνιμος κυρίαρχος στην Ελλάδα, μιας και εκτός από ξένους ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, έχει στο ρόστερ του και πολύ ταλέντο.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Χοσέ!

Χρόνια πολλά Χοσέ!

Τα 30 του χρόνια «κλείνει» σήμερα ο αριστερός μπακ του Θρύλου και της Εθνικής Ελλάδας...