Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αστρονομική η μεταγραφή του»

«Αστρονομική η μεταγραφή του»
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - 18:35

Αφιέρωμα στις 10 πιο ακριβές μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει ποτέ, έκανε η ιστοσελίδα «caughtoffside.com» και στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του σούπερ σταρ Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα στο Νο. 10.

«Χαβιέρ Σαβιόλα: Από την Ρίβερ Πλέιτ στην Μπαρτσελόνα, για 16 εκατομμύρια λίρες. Ο Αργεντινός έφτασε στη Βαρκελώνη το 2001 με μια αστρονομική μεταγραφή. Είχε πετύχει 45 γκολ σε 86 αναμετρήσεις με την Ρίβερ Πλέιτ. Συνέχισε στην Ευρώπη και, πλέον, αγωνίζεται στον Ολυμπιακό», αναφέρει το συγκεκριμένο κείμενο για τον φορ του Θρύλου.

Στις υπόλοιπες θέσεις η σειρά έχει ως εξής: Στο νούμερο 9 είναι η μεταγραφή του Αγκουέρο από την Ιντεπεντιέντε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο 8 ο Πάτο από την Ιντερνασιονάλ στη Μίλαν, στο 7 ο Κασάνο από την Μπάρι στην Ρόμα, στο 6 ο Λουκάκου από την Άντερλεχτ στην Τσέλσι, στο 5 ο Σέρχιο Ράμος από την Σεβίλλη στην Ρεάλ, στο 4 ο Άντερσον από την Πόρτο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο 3 ο Ρούνεϊ από την Έβερτον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο 2 ο Μαρκίνιος από τη Ρόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, και στο 1 ο Σο από την Σαουθάμπτον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Χοσέ!

Χρόνια πολλά Χοσέ!

Τα 30 του χρόνια «κλείνει» σήμερα ο αριστερός μπακ του Θρύλου και της Εθνικής Ελλάδας...