Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα

Θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα
Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 - 16:22

Την Τετάρτη η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε την Βουλιαγμένη έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Την Παρασκευή στις 20:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν ξανά τον ΝΟΒ, αυτή τη φορά στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, με στόχο τη δεύτερη νίκη στη σειρά των τελικών. Ο Θρύλος θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του και να αγκαλιάσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Αν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πάρουν τη νίκη, τότε την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μέσα στο Παπαστράτειο!

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες οι ομάδες πόλο (pic)

Πανέτοιμες οι ομάδες πόλο (pic)

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού σήμερα θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες του ΝΟΒ για τους τελικούς της Α1 – Στις 18:00 τα κορίτσια, στις 20:00 οι άνδρες του Θρύλου.

Στο Λαιμό για το 1-1

Στο Λαιμό για το 1-1

Η γυναικεία ομάδα πόλο την Παρασκευή στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον ΝΟΒ στο Λαιμό και θα τα δώσει όλα για να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών.

Σαν σίφουνας, δύο βήματα πριν την κούπα!

Σαν σίφουνας, δύο βήματα πριν την κούπα!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στον ΝΟΒ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1, και με 8-4 έκανε το 1-0 στη σειρά, που πλέον μεταφέρεται την Παρασκευή στο Λαιμό.