Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό»

«Έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 - 21:18

Νέο μεταγραφικό «μπαμ» φέρετε να έχει ήδη ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας πόλο των Ανδρών, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις με σκοπό ο Θρύλος του χρόνου να είναι ακόμα πιο ισχυρός.

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Κροάτη σούπερ σταρ, Πάουλο Ομπράντοβιτς από την Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ. Ο διεθνής περιφερειακός άσος αγωνίζεται στη Γιουνγκ και παράλληλα είναι και χρυσός Ολυμπιονίκης με την χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Μάλιστα, υπάρχει και επιβεβαίωση από τον ίδιο τον πολίστα, στην ιστοσελίδα «slobodnadalmacija.com», όπου χαρακτηριστικά τόνισε ότι το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι για 1+1 χρόνο.

«Είμαι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ενός έτους», ενώ λίγο αργότερα σε άλλο μέσο τόνισε: «Κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω. Απλά η Γιουγκ δεν μπορούσε να ακολουθήσει την οικονομική προσφορά του Ολυμπιακού. Υπέγραψα για ένα χρόνο με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα».

Μάλιστα ο ίδιος επισήμανε πως θα συνεχίσει να προπονείται με την Γιουγκ μέχρι τον Σεπτέμβριο λέγοντας: «Θα προπονούμαι στο Ντουμπρόβνικ μέχρι τον Σεπτέμβριο, ενώ θα με ακολουθήσει και η οικογένειά μου στον Πειραιά».

Ενώ τόνισε στην συνέχεια: «Είμαι κοντά σε συμφωνία το συμβόλαιο για ένα χρόνο, είναι ένας σοβαρός σύλλογος με μεγάλη παράδοση και πάντα μεγάλες φιλοδοξίες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός και φυσικά η οικονομική πρόταση ήταν καλή».

Σύμφωνα με τα κροατικά μέσα υπήρχε όλο και πιο έντονο ενδιαφέρον από την Προ Ρέκο το τελευταίο δίμηνο, όμως ο Ολυμπιακός κέρδισε τη μάχη.

Διαβάστε επίσης

Για πάντα στον Θρύλο η Μανωλιουδάκη

Για πάντα στον Θρύλο η Μανωλιουδάκη

Η εμβληματική αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Θρύλο - «Στόχος μας είναι η παρουσία στο Final 4 και το ευρωπαϊκό τρόπαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων.