Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μπούσλιε

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μπούσλιε
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 - 09:10

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε ο Άντρο Μπούσλιε. Ο πολίστας του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, βοήθησε τα μέγιστα την Εθνική Κροατίας, ώστε να επικρατήσει μέσα στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας με 8-6 και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Ο Κροάτης άσος του Θρύλου, ήταν φανταστικός στην άμυνα και βοήθησε αρκετά την Εθνική ομάδα της χώρας του, να κατακτήσει για μια ακόμα φορά, την κορυφή του κόσμου.

Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν από την αρχή δύσκολα στους «Μαγυάρους» καθώς βρέθηκαν να προηγούνται στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-0, και ουσιαστικά να «καθαρίζουν» το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι η διαιτησία ήταν σαφώς υπέρ της διοργανώτριας Ουγγαρίας, οι Κροάτες, δεν επαναπαύθηκαν και έτσι κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, με την οποία ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Κροατία: Σούκνο 3, Γκαρσία 2, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 1, Μάτσαν 1

Ουγγαρία: Βάμος 3, Τόροκ 1, Έρντελι 1, Μάνχερτζ 1

Διαβάστε επίσης

Στην τέταρτη θέση του κόσμου η Εθνική

Στην τέταρτη θέση του κόσμου η Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα κατάφερε στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου κόντρα στη Σερβία και γνώρισε την ήττα με 11-8.