Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλάζει ημέρα και ώρα η μετάδοση πόλο της ΕΡΤ

Αλλάζει ημέρα και ώρα η μετάδοση πόλο της ΕΡΤ
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 09:25

Αλλαγή στη ζωντανή μετάδοση της Δημόσιας τηλεόρασης θα έρθει από τις αρχές του 2018, καθώς η ΕΡΤ αποφάσισε να μη δείχνει αγώνα την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο.

Τα παιχνίδια θα μεταδίδονται το Σάββατο το μεσημέρι, στις 13:00 ή 14:00, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση στις κερκίδες των κολυμβητηρίων, ενώ είναι μια ώρα που το φίλαθλο κοινό παρακολουθεί περισσότερο το άθλημα.

Στις πρώτες αγωνιστικές η ΕΡΤ μετέδιδε τις αναμετρήσεις κάθε Παρασκευή στις 16:00, όμως τώρα κάνει διορθωτική αλλαγή, καθώς υπήρχαν κολυμβητικές ομάδες που έμεναν χωρίς προπόνηση τη συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας και τα παράπονα δεν έλειψαν.

Η πρώτη αγωνιστική που η ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά αγώνα ημέρα Σάββατο θα είναι στις 13/1, ενώ προηγείται μια αγωνιστική στις 5/1, όπου είναι η εορτή των Θεοφανίων επομένως τα κολυμβητήρια το Σάββατο θα είναι κλειστά και ο αγώνας θα μεταδοθεί ξανά Παρασκευή.

Επομένως, Σάββατο και ώρα 13:00 ή 14:00, από τη 12η αγωνιστική!

Διαβάστε επίσης

Εντός έδρας δοκιμασίες στο πόλο

Εντός έδρας δοκιμασίες στο πόλο

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχονται σήμερα, (16/12) το Παλαιό Φάληρο και την Βουλιαγμένη αντίστοιχα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ασταμάτητος!

Ασταμάτητος!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 21-5 το Παλαιό Φάληρο, για την 9η αγωνιστική της Α1 - Σπουδαία εμφάνιση από τον Φουντούλη, που σκόραρε 6 γκολ!