Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρυσό μετάλλιο στο «Πέτρος Σκανδάλης»

Χρυσό μετάλλιο στο «Πέτρος Σκανδάλης»
Σάββατο, 7 Απριλίου 2018 - 16:37

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας των Εφήβων της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού, στο 2ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου αγωνίστηκαν κόντρα στη διοργανώτρια ομάδα του ΑΟ. Παλαιού Φαλήρου, επικρατώντας με 8-5 κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

ΑΟΠΦ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-2, 1-2

Συνθεσεις

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου: Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Κλαψιανός, Μπότσαρης, Τσιφτσής, Χαϊδόπουλος Α., Γκάτσος, Αμπατζής, Μαλανδράκης, Κατσαγούνος, Καραγιάννη, Κοντοδήμας, Οριάνος, Καλοκαιρινός, Μοσχοβέλης

Ολυμπιακός: Κωνσταντόπουλος, Παππάς Ξ., Μπέλεσης, Κουφόπουλος, Καρούζος, Παπαδογεωργάκης, Γούρας, Παππάς Αλ., Σοφός, Χαλυβόπουλος, Αλευρόπουλος, Κίτσος, Σύρμας, Παπαζαφειρόπουλος, Γιαννόπουλος.

Τελική κατάταξη

1. Ολυμπιακός

2. ΑΟΠΦ

3. Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι

4. ΠΑΟΚ

5. Πανιώνιος

6. ΝΟ Βουλιαγμένης

7. ΝΕ Πάτρας

8. Εθνικός Πειραιώς

Διαβάστε επίσης

Φιλικά με τη Σαμπαντέλ

Φιλικά με τη Σαμπαντέλ

Από την Τρίτη του Πάσχα στην Ισπανία τα κορίτσια του Ολυμπιακού, θα δώσουν δύο ματς προετοιμασίας πριν το Final-4 του LEN Trophy.

Έμεινε εκτός τελικού η Εθνική Πόλο

Έμεινε εκτός τελικού η Εθνική Πόλο

Η «γαλανόλευκη» γνώρισε την ήττα με 7-6 από την Ισπανία και έτσι θέλει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία για να αγωνιστεί στον μικρό τελικό του Europa Cup.