Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης! (vid)

Κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης! (vid)
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 08:49

Οι κούπες είναι αμέτρητες για τον Ολυμπιακό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ο Θρύλος σαν σήμερα το 2015 κατέκτησε ακόμη μία κορυφή, προσθέτοντας μία χρυσή σελίδα στην ήδη πλούσια ιστορία του.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα, επικρατώντας με 10-9 της Σαμπαντέλ στον τελικό της διοργάνωσης, κάνοντας έτσι όλο τον κόσμο του Θρύλου υπερήφανο.

Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση στον τελικό, έχοντας μία ονειρική χρονιά μέσα στη σεζόν και με 4 γκολ της Σάουθερν και άλλα 3 της Μανωλιουδάκη μπόρεσαν να κατακτήσουν το ευρωπαϊκό.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη είχε σηκώσει και την προηγούμενη χρονιά την ευρωπαϊκή κούπα στη μικρότερη διοργάνωση και απέδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο αποδεικνύουν τα αποτελέσματά της.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-5, 2-2

Σαμπαντέλ: Εσπάρ 2, Τζούντιθ 3, Γκαρσία 1, Μοράλες 1, Παρέχα 2.

Ολυμπιακός: Σάουθερν 4, Μανωλιουδάκη 3, Μ. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 1, Αβραμίδου 1.

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Ομπράντοβιτς

Εκτός ο Ομπράντοβιτς

Ο Θοδωρής Βλάχος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Κροάτη πολίστα.

Απόλλων Σμύρνης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Ενημέρωση

Απόλλων Σμύρνης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Ενημέρωση

O Θρύλος αντιμετωπίζει στις 15:00, στην Ηλιούπολη, τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. To gavros.gr σας ενημερώνει για την εξέλιξη του ματς.

Με Απόλλωνα πριν την Δυναμό

Με Απόλλωνα πριν την Δυναμό

Με την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης κοντράρεται ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, πριν το ματς του Champions League.