Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλλων Σμύρνης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Ενημέρωση

Απόλλων Σμύρνης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Ενημέρωση
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 16:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης αγωνίζεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στις 15:00 στην Ηλιούπολη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο, όντες αήττητοι.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στη Δυναμό Μόσχας για το Champions League επιθυμούν να προσφέρουν θέαμα και ουσία στο συγκεκριμένο ματς, πηγαίνοντας με ανεβασμένη τη ψυχολογία στο ματς με τους Ρώσους. Το gavros.gr σας ενημερώνει για την εξέλιξη της αναμέτρησης…

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 0-3. 1-3, 2-1

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση και έχει βάλει τις βάσεις μιας ακόμα νίκης από πολύ νωρίς στο ματς. Και κατάφερε να πάρει μια διαφορά πέντε γκολ, καθώς προηγήθηκε με 6-1.

Συνεχίζει την εξαιρετική επιθετική του λειτουργία και στο 2ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός, γυρνώντας καλά την μπάλα και έτσι έχει εκτοξεύσει τη διαφορά στο 9-1 το οποίο είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει με σβηστές μηχανές θέλοντας να είναι και ξεκούραστος για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Δυναμό Μόσχας, αυξάνοντας πάντως τη διαφορά στο σκορ σε 12-2 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στο 4ο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους, έχοντας το μυαλό τους στο ματς με τους Ρώσους και έτσι πήραν τη νίκη με 13-4.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ενόψει Δυναμό

Πανέτοιμος ενόψει Δυναμό

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικράτησε με 13-4 και έδειξε οτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει Champions League.

Εκτός ο Ομπράντοβιτς

Εκτός ο Ομπράντοβιτς

Ο Θοδωρής Βλάχος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Κροάτη πολίστα.