Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοκκινίζει» η Γένοβα!

«Κοκκινίζει» η Γένοβα!
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 - 23:28

Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου για τα εισιτήρια του Final-8 του LEN Champions League! Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δώσουν δυναμικά το «παρών» και στη Γένοβα, για να βοηθήσουν την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού να κατακτήσει το ευρωπαϊκό.

Θέση στην ιταλική πόλη, για τις 7-9 Ιουνίου, έχουν κλείσει ήδη πολλοί οπαδοί του Θρύλου, με αρκετά εισιτήρια να έχουν «εξαφανιστεί». Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr, οι άνθρωποι του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν μερικά ακόμα από την LEN, ώστε να εκπληρώσουν την επιθυμία του κόσμου του Ολυμπιακού να παρευρεθεί στη Γένοβα!

Υπενθυμίζεται, ότι οι προεγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά (10:00-18:00) από τα γραφεία του Ερασιτέχνη. Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για το 1-0 ο Θρύλος

Αποφασισμένος για το 1-0 ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Παπαστράτειο την Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 18:30/ΕΡΤ2.

«Όλοι Παπαστράτειο» (pic)

«Όλοι Παπαστράτειο» (pic)

Το κάλεσμα της Θύρας 7 προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ ενόψει του πρώτου τελικού της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στην Βουλιαγμένη.