Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέμπτη θέση για την εθνική Νεανίδων

Πέμπτη θέση για την εθνική Νεανίδων
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:08

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βόλο, αφού στο παιχνίδι κατάταξης για τις θέσεις 5-6 επικράτησε με 19-12 της Σερβίας.

Το συγκρότημα του Κώστα Δήμου και της Φιλιώς Μανωλιουδάκη ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση καθώς προηγήθηκε με 7-3 στο πρώτο οκτάλεπτο και έβαλε τις βάσεις για την νίκη. Εν συνεχεία στο δεύτερο οκτάλεπτο η διαφορά διατηρήθηκε στα τέσσερα τέρματα (9-5).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό φτάνοντας στην εύκολη νίκη. Πρώτες σκόρερ για την Ελλάδα ήταν οι Ειρήνη Νίνου και Φωτεινή Τριχά που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ τρία πρόσθεσε η Ελένη Μπόβαλη και από δύο οι Θωμαΐς Μουστακαρία, Ελευθερία Φουντωτού και Μαργαρίτα Μπιτσάκου και από ένα οι Σταματίνα Καϊάφα και Χριστίνα Σιούτη.

Σερβία – Ελλάδα 12-19 (3-7, 2-2, 5-6, 2-4)

Σερβία: Κούτσερα, Τρμσιτς, Μίσκοβιτς 2, Σάρατς 1, Λούγιτς, Άβντιτς 6, Μιλοβάνοβιτς, Μιλίσεβιτς 2, Καπλάρεβιτς, Ίλιτς, Γκάσιτς 1, Ρόντσεβιτς, Ίβκοβιτς

Ελλάδα: Λάζαρη, Καϊάφα 1, Μουστακαρία 2, Σιούτη 1, Φουντωτού 2, Τσιμάρα Ευδ., Νίνου Ειρ. 4, Μπόβαλη 3, Τορνάρου, Μπιτσάκου 2, Τριχά 4, Χέλμη, Λάζαρη

Διαβάστε επίσης