Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τέταρτη θέση του κόσμου η Ελλάδα!

Στην τέταρτη θέση του κόσμου η Ελλάδα!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:24

Μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Μαδέιρα έχασε η εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, με 9-8 από την Ιταλία, στον μικρό τελικό του θεσμού, στην Πορτογαλία...

Οι παίκτριες του Στέφανου Λέανδρου, μπορεί να μην πήραν το πολυπόθητο μετάλλιο, ωστόσο έδειξαν εξαιρετική εικόνα σε όλη τη διοργάνωση και έδωσαν «μάχη» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο! Με τη «γαλανόλευκη», όμως, να χάνει κόντρα στην ιταλική ομάδα πολλές ευκαιρίες στην παίκτρια παραπάνω.

Η Εθνική μας ξεκίνησε «μουδιασμένη» και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο «έβγαλε» ψυχή, αντέδρασε άμεσα και μείωσε πολλές φορές στο γκολ, σε 6-5, δηλαδή, 8-7 και 9-8.

Όσον αφορά στις αθλήτριες της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η ελληνική ομάδα «πήρε» δύο γκολ από την Ελένη Κανετίδου και ένα από την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη!

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 2-3, 1-2

Ιταλία: Ζανέτα 2, Ρεπέτο 2, Κοτσιέρε 3, Αμαντέο 1, Κολέτα 1.

ΕΛΛΑΔΑ: Κοτσιώνη, Κατσιμπρή, Λούδη, Ελληνιάδη 2, Πρωτοπαπά 1, Μαστρόκαλου, Νίνου Ε. 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κοκκινάκη, Δούλη, Κοντονή 1, Κανετίδου 2, Αρχοντάκη.

Διαβάστε επίσης

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Ελλάδα!

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Ελλάδα!

Μεγάλη πρόκριση στις «τέσσερις» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στην Πορτογαλία, πανηγύρισε η εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, καθώς νίκησε με 10-8 την Ισπανία…