Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!

Ο Θρύλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 - 18:39

Η ώρα της επιστροφής στην αθλητική πραγματικότητα έφτασε, για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού! Μετά από ένα διάστημα διακοπής τρεισήμισι μηνών, το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Γυναικών ξεκινάει και πάλι, από το σημείο που είχε σταματήσει, μόλις ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, η οποία έβαλε σε... αναστολή την αθλητική δραστηριότητα.

Ο Θρύλος, λοιπόν, ρίχνεται και πάλι στη «μάχη» της διεκδίκησης του 11ου πρωταθλήματος και έβδομου διαδοχικού, ενώ θα ακολουθήσει το διήμερο 17-18/7 το Final-4 του Κυπέλλου, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ!

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (26/6, 21:00) εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της τρίτης φάσης του πρωταθλήματος!

Την Κυριακή (28/6) οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν το ρεπό τους και την Τρίτη (30/6) θα φιλοξενήσουν τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, στην εν λόγω φάση. Η τρίτη φάση ολοκληρώνεται την Πέμπτη (2/7) με το εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ οι τελικοί, που θα κριθούν στις δυο νίκες, θα διεξαχθούν 5/7 και 7/7.

Να σημειωθεί, ότι η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη (25/6) με διπλή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και το Παπαστράτειο. Αγωνιστικά προβλήματα, μάλιστα, δεν υπάρχουν για τον Χάρη Παυλίδη, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης