Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτι περισσότερο από ένα ματς (photos)

Κάτι περισσότερο από ένα ματς (photos)
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 11:39

Ο Θρύλος, σε επίπεδο ομάδων πόλο, ρίχνεται σήμερα στην πισίνα, με δύο μεγάλα ντέρμπι. ΟΚ, μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ειδικά σε επίπεδο πόλο. Ο Θρύλος είναι μια πρωτοκλασάτη ευρωπαϊκή ομάδα και οι αντίπαλοί του… δυσκολεύονται (σικ). Αλλά όπως και να το κάνεις, το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Και όταν απέναντι υπάρχει Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, το ενδιαφέρον αυτομάτως μεγαλώνει…

Η αρχή γίνεται με τις Γυναίκες και την ΑΕΚ, στις 15:00. Στις 17:00 ακολουθούν οι Άνδρες, με τον Παναθηναϊκό. Στο Παπαστράτειο και τα δύο ματς.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης υποδέχονται στις 15:00 την ΑΕΚ στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα». Μετά την εκτός έδρας νίκη (5-21) επί της ΝΕ Πατρών, για την 3η «στροφή», τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να διευρύνουν κόντρα στις «κιτρινόμαυρες», το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Στις 17:00 (ΕΡΤ Sports 4), οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 4η «στροφή» της Α1 και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, ώστε να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα».

Διαβάστε επίσης

Διαστημικός Ολυμπιακός, σάρωσε 16-0 την ΑΕΚ!

Διαστημικός Ολυμπιακός, σάρωσε 16-0 την ΑΕΚ!

Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά. Ίσως ούτε και εκεί. Ο Ολυμπιακός προελαύνει στην Α1 πόλο Γυναικών και τελευταίο χρονικά «θύμα» του, ήταν η ΑΕΚ. Και με πολλά κορίτσια από την Ακαδημία μέσα!