Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Ανδρών: Και την κούπα ξανά, φέρε στον Πειραιά!

Πόλο Ανδρών: Και την κούπα ξανά, φέρε στον Πειραιά!
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 10:20

Ο Θρύλος είναι μια ανάσα από το να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο, στη μακρά και ένδοξη ιστορία του. Το 24ο του Κύπελλο Ελλάδας τον περιμένει σήμερα (19:00) να το σηκώσει. Στον μεγάλο τελικό του Final 4 το οποίο διεξάγεται στην Πάτρα, ο Θρύλος του ελληνικού πόλο και του ελληνικού αθλητισμού συνολικά, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προκρίθηκαν στον τελικό του Final-4 του θεσμού, αφού νίκησαν με 12-7 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός», στον ημιτελικό. Και έτσι, απόψε στις 19:00 (ΕΡΤ Sports 1), ο Θρύλος, ο πολυνίκης του Κυπέλλου Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο της Πάτρας, στον μεγάλο τελικό του Final-4, με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στον 31ο τελικό της ιστορίας τους, σε 46 που έχουν διεξαχθεί.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας! Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι. Περιμένω να μασάμε σίδερα, να κολυμπάμε πάνω-κάτω για τη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ενόψει του τελικού, ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Διαβάστε επίσης