Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγγίζουν τον τίτλο!

Αγγίζουν τον τίτλο!
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 23:03

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς νίκησε τον ΝΟΒ 9-7 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου έκανε αυτό που έπρεπε και επικράτησε της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο με 9-7. Έτσι, απομένει ακόμα μία νίκη για να κατακτήσουν οι κοριτσάρες του Χάρη Παυλίδη το πρωτάθλημα.

Δυνατά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 με γκολ των Αντωνάκου και Μανωλιουδάκη. Στη συνέχεια όμως η Βουλιαγμένη κατάφερε να ανατρέψει πλήρως τα δεδομένα πετυχαίνοντας τρία γκολ αποκτώντας το προβάδισμα (2-3) με το τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη κατάφερε να πάρει διαφορά δύο τερμάτων με γκολ της Ρουμπεση. Και εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση. Η αρχηγός του Θρύλου, Αντωνάκου πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ από μακριά και έδωσε το έναυσμα για τη νίκη. Η Αβραμίδου έφερε το ματς στα ίσια (4-4) στον παίκτη παραπάνω και η Μανωλιουδάκη έδωσε το προβάδισμα στον Θρύλο με το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου.

Από’ κει και πέρα όλα ήταν στο χέρι του Θρύλου που δεν έχασε ποτέ ξανά το προβάδισμα. Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε το δεύτερο. Με την Μανωλιουδάκη να σκοράρει και να δίνει διαφορά δύο τερμάτων στον Θρύλο. Η Τσουκαλά μείωσε σε 6-5 για την Βουλιαγμένη αλλά η Φαν Μπέλκουμ επανέφερε την τάξη γράφοντας το 7-5 για να λήξει και το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο η Μανωλιουδάκη έκανε το 8-5 και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων αλλά η Βουλιαγμένη με δύο γκολ των Κόνουκ και Ρουμπεση μείωσε σε 8-7 και μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Η Φαν Μπέλκουμ όμως ήταν εκεί για να σκοράρει ένα παλικαρίσιο γκολ και να γάψει το τελικό 9-7.

Ακόμα μία νίκη θέλουν οι κοριτσάρες μας για να στεφθούν πρωταθλήτριες! Όλοι μήνυμα στο 54080 ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στις κοπελάρες μας που μας κάνουν υπερήφανους.

Live από το gavros.gr

Η εξέλιξη:

Δ' οκτάλεπτο:

9-7 Ναι η Φαν Μπέλκουμ!!!
8-7 η Ρουμπέση
8-6 η Κόνουκ στην παίκτρια παραπάνω.
8-5 γκολάρα η Μανωλιουδάκη με δοκάρι και μέσα!

Γ΄οκτάλεπτο:

Τέλος τρίτου οκταλέπτου
7-5 η Φαν Μπέλκουμ
6-5 η Τσουκαλά
6-4 Ναιιιιι η Μανωλιουδάκη! τρίτο γκολ για την Χανιώτισα!

Β' οκτάλεπτο:

Τέλος δεύτερου οκταλέπτου
5-4 επιστρέφει ο Ολυμπιακός με γκολ της Μανωλιουδάκη. Πάμε κοριτσάρες!
4-4 ισοφαρίζει ο Θρύλος με την Αβραμίδου στην παίκτρια παραπάνω
3-4 Γκολάρα από την αρχηγό Αντωνάκου!!
2-4 η Ρουμπέση

Α' οκτάλεπτο:

Τέλος πρώτου οκταλέπτου
2-3 ανατρέπει το σκορ η Βουλιαγμένη. Δεν πειράζει! Πάμε γερά!
2-2 η Λιόση στην κόντρα
2-1 μειώνει η Γερόλυμου
2-0 η Αντωνάκου στην εκπνοή. Πάμε ρε Θρύλε!
1-0 με την Μανωλιουδάκη ο Θρύλος

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-1, 2-2

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με τις: Τσουρή, Χατζηαλέξη, Πάτερου, Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Φαν Μπέλκουμ, Κουγιουμτζή, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Πενταράκη και Γαραντζιώτη

Η Βουλιαγμένης κατεβαίνει με τις: Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Κονούκ, Λιόση, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Παντελίδη, Κουτέλη, Λαρά, Καλογεράκου, Ξενάκη και Χυδηριώτη.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σταυρόπουλος και Κουρτίδης.

Διαβάστε επίσης

Τις βουλιάζει ξανά!

Τις βουλιάζει ξανά!

Το 2-0 κυνηγάει η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου, στον 2ο τελικό με τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (15:00 / Live από το gavros.gr).

Για το απόλυτο πλεονέκτημα

Για το απόλυτο πλεονέκτημα

Για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέιοφ της Α1 πόλο Ανδρών μάχεται ο Θρύλος κόντρα στη Βουλιαγμένη στον Λαιμό (07/05, 19:00 / gavros.gr).

Το πάνω χέρι!

Το πάνω χέρι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του με τη Βουλιαγμένη, νίκησε 5-4 και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ.