Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε ψυχολογικό προβάδισμα»

«Έχουμε ψυχολογικό προβάδισμα»
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 23:02

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ώστε τη Δευτέρα, 9 Μαΐου (19:00/ ΕΤ1, live από το gavros.gr) να τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν το πρωτάθλημα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, κόντρα στη Βουλιαγμένη. Η Σταυρούλα Αντωνάκου αρθρογραφεί, στο gavros.gr, για αυτήν την ευκαιρία.

«Το βασικό είναι να μην σκεφτόμαστε ότι έχουμε προβάδισμα 2-0 στις νίκες, να κατανοήσουμε ότι είναι ένα και μοναδικό παιχνίδι, ότι είναι ένας τελικός, ότι πρέπει να νικήσουμε, όπως και στις προηγούμενες δύο περιπτώσεις. Θεωρώ ότι έχουμε ψυχολογικό προβάδισμα σε σχέση με τη Βουλιαγμένη, αλλά η αντίπαλός μας στην αυριανή αναμέτρηση (σ.σ. της Δευτέρας), θα τα παίξει όλα για όλα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και αναμένεται να δείξει τα αντανακλαστικά της, όπως συνήθως κάνουν οι πολύ καλές ομάδες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ως εκ τούτου, θα είναι το καλύτερο παιχνίδι, σε ποιότητα και εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, παρά να παλέψουμε όπως παλέψαμε τα δύο προηγούμενα.

Είμαστε μία πάρα πολύ δεμένη ομάδα, αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τώρα, ναι μεν περάσαμε μία καταιγίδα, μετά το Final 4 του Σαμπαντέλ, αλλά βρήκαμε τη δύναμη να το ξεπεράσουμε. Αν είχαμε φτάσει στον τελικό του ευρωπαϊκού, ίσως να μην είχαμε αυτήν τη δίψα, δεν ξέρω. Θεωρούμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δεν έχουμε χάσει από καμία ομάδα σε κανονική διάρκεια, δεν μας αρέσει να χάνουμε και αυτό το αποδεικνύουμε σε κάθε αναμέτρηση. Δεν εννοώ ότι δεν μπορεί να χάσουμε, αλλά προς το παρόν έχουμε ηττηθεί μόνο από την Οριζόντε στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης.

Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο. Ήρθε, μας στήριξε και μας πρόσφερε την ώθηση που χρειαζόμαστε για τη νίκη. Ελπίζω να γεμίσει και τον Λαιμό και να μας βοηθήσει».

Διαβάστε επίσης

Το πάνω χέρι!

Το πάνω χέρι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του με τη Βουλιαγμένη, νίκησε 5-4 και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ.

Αγγίζουν τον τίτλο!

Αγγίζουν τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς νίκησε τον ΝΟΒ 9-7 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών.

«Ομαδική δουλειά»

«Ομαδική δουλειά»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών του πόλο του Θρύλου έμεινε ο προπονητής της ομάδας.

«Τίποτα δεν τελείωσε»

«Τίποτα δεν τελείωσε»

Η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βουλιαγμένη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε μετά τον αγώνα πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.