Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πάνω χέρι!

Το πάνω χέρι!
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 23:03

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός στην αρχή, νίκησε τη Βουλιαγμένη με 5-4 και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πιο δυνατά στο ματς της 22ης αγωνιστικής στο κολυμβητήριο του Λαιμού και εκμεταλλεύτηκαν το καλό ξεκίνημά τους με τη νίκη που τους χάρισε το πλεονέκτημα.

Πριν από το ματς ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει τη νίκη ή την ισοπαλία και τελικά πέτυχε τον στόχο, κλείνοντας την κανονική περίοδο με 20 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα.

Το πρώτο οκτάλεπτο «έδειχνε» ότι η νίκη θα έρθει εύκολα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο αποτελεσματικοί, ωστόσο στη συνέχεια το ματς ήταν κλειστό με δυνατές άμυνες και χωρίς πολλά γκολ.

Αυτό φάνηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο, που σημειώθηκε μόλις ένα γκολ (από τη Βουλιαγμένη. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια στο τρίτο οκτάλεπτο προσπάθησαν να μπουν ακόμη πιο δυνατά και να μειώσουν, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ψύχραιμος. Στα κρίσιμα είχε σωστές αντιδράσεις και ξανάφερνε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας, δύο τερμάτων.

Και το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν φτωχό σε γκολ, όπως και τα προηγούμενα. Η Βουλιαγμένη θέλησε να τα παίξει όλα για όλα, μήπως μπορέσει να κλέψει τη νίκη, που ήταν μονόδρομος για αυτήν. Ο Θρύλος, όμως, άντεξε και πήρε τη νίκη με 5-4!!!

Τα παιδιά αυτά έδειξαν ότι είναι οι Αυτοκράτορες του ελληνικού πόλο. Παρά τα προβλήματα τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι και πάλι αυτοί που τερματίζουν στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και τη στήριξη του κόσμου! Πλάκα έκαναν στον πελάτη και τώρα στα πλέι οφ, με την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ετοιμάζονται να του ξανακάνουν... πάρτι!

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-0, 2-2, 1-0

Συνθέσεις:
Βουλιαγμένη (Λοράντος): Τσαλκάνης, Τίγκας, Δερμιτζάκης, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Βουλγαράκης, Καρούντζος, Κατσαούνης, Γούνας, Γκακ, Βλαχόπουλος, Πρωτονοτάριος, Λουϊζίδης, Κοντογιώργος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος) Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς, Κόχειλας, Φουντούλης, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης, Ντόσκας, Κομάντινα, Κολόμβος, Σχίζας, Φλώρος, Μπλάνης

Δείτε την εξέλιξή του στο gavros.gr...

Διαβάστε επίσης

Αγγίζουν τον τίτλο!

Αγγίζουν τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς νίκησε τον ΝΟΒ 9-7 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών.

Τις βουλιάζει ξανά!

Τις βουλιάζει ξανά!

Το 2-0 κυνηγάει η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου, στον 2ο τελικό με τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (15:00 / Live από το gavros.gr).

«Ομαδική δουλειά»

«Ομαδική δουλειά»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών του πόλο του Θρύλου έμεινε ο προπονητής της ομάδας.