Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ομαδική δουλειά»

«Ομαδική δουλειά»
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 23:02

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών του πόλο του Θρύλου έμεινε ο προπονητής της ομάδας.

Ο Χάρης Παυλίδης, μετά τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους τελικούς με τη Βουλιαγμένη, εξέφρασε την άποψη ότι «τα πήγαμε πάρα πολύ καλά».
Παράλληλα, ο τεχνικός του Θρύλου ρωτήθηκε για το καταλυτικό τέρμα που σημείωσε στο τέλος η Φαν Μπέλκουμ, αλλά αφού αναγνώρισε την αξία της πολίστριας, εστίασε στο σύνολο.

«Είναι γνωστή η αξία της Ίφκε», είπε για να συνεχίσει «Αλλά είχαμε καλή ομαδική δουλειά στην άμυνα. Πολύ καλή ήταν η αλληλοκάλυψη, ενώ ακόμη και στο 6-6 καταφέραμε και κρατήσαμε».

Όσο για τον παράγοντα τύχη, παραδέχθηκε ότι «ήμασταν τυχεροί στα δύο σουτ από μακριά που πήγαν δοκάρι και μέσα», αλλά τόνισε ότι κι αυτά: «είναι μέσα στο παιχνίδι»

Τέλος, σχετικά με το τάιμ άουτ δευτερόλεπτα πριν το τέλος, εξήγησε ότι η Βουλιαγμένη έχει σκοράρει δύο φορές σε προηγούμενα ματς στο τέλος και δεν ήθελε να ρισκάρει η ομάδα του να δεχθεί κάποιο γκολ. Δεν το έκανε για να πικάρει την αντίπαλη ομάδα, αφού όπως εξήγησε σέβεται τη Βουλιαγμένη.

Διαβάστε επίσης

Το πάνω χέρι!

Το πάνω χέρι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του με τη Βουλιαγμένη, νίκησε 5-4 και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ.

«Τίποτα δεν τελείωσε»

«Τίποτα δεν τελείωσε»

Η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βουλιαγμένη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε μετά τον αγώνα πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η τιμωρία των πέντε μέτρων

Η τιμωρία των πέντε μέτρων

Ή η ευλογία να παίζεις πολύ πάνω από το νερό. Στο τελευταίο γκολ του Ολυμπιακού η Ίφκε Φαν Μπέλκουμ έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά.