Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 00:19

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού είχε τους δικούς της χορηγούς, όσον αφορά στα μαγιό, με την εταιρεία Poolsport και Aquarapid και το τμήμα δημόσιων σχέσεων και επικοινωνίας του Ολυμπιακού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

«Ευχαριστούμε την εταιρεία POOL SPORT A.E. και την AQUARAPID οι οποίες σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αγκάλιασαν δύο τμήματα του Συνδέσμου μας και για την αγωνιστική χρονιά 2010 -2011 είναι οι χορηγοί μαγιό της ομάδας πόλο γυναικών και χορηγοί ένδυσης της αγωνιστικής ομάδας του κολυμβητικού τμήματος. Η συνεργασία αυτή έχει σφραγιστεί ήδη με την κατάκτηση της 3ης θέσης του Τσάμπιονς Καπ και του πρωταθλήματος Ελλάδας από την ομάδα πόλο γυναικών και είμαστε σίγουροι ότι ακολουθεί η κατάκτηση του 52ου πρωταθλήματος Ελλάδας από τα δελφίνια του κολυμβητικού τμήματος».

Η Pool Sport AE, από τη μεριά της, συνεχάρη τις «ερυθρόλευκες» για τη φετινή απίθανη χρονια. Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και την κατάκτηση την τρίτη θέση που κατέλαβαν στο Champions Cup.

«H εταιρεία Aquarapid, χορηγός των μαγιό της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και χορηγός ένδυσης της αγωνιστικής ομάδας του κολυμβητικού τμήματος για την περίοδο 2010- 2011, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Pool Sport AE, συγχαίρει τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στην Α1 πόλο γυναικών καθώς και την κατάκτηση της 3ης θέσης του Τσάμπιονς Καπ και εύχεται πάντα επιτυχίες !».

Διαβάστε επίσης

«Προϊόν θέλησης»

«Προϊόν θέλησης»

Η Ίφκε Φαν Μπέλκουμ αποχαιρέτησε την Ελλάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συνέντευξη στον «ΓΑΥΡΟ».

Η Εθνική της κούρασης

Η Εθνική της κούρασης

Η εθνική Γυναικών ξεκινά το ταξίδι της, που τελειώνει την τελευταία μέρα του Ιούλη στη Σαγκάη.

«Να πάρουμε το Ευρωπαϊκό»

«Να πάρουμε το Ευρωπαϊκό»

Στη συνέντευξή τους στον ΓΑΥΡΟ της Παρασκευής, 13 Μαΐου, Αντωνάκου και Τσουρή εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για τον Ολυμπιακό.

Ξεκινούν οι... άχαστοι

Ξεκινούν οι... άχαστοι

Τα πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών ξεκινούν την Κυριακή. Αν το... απρόβλεπτο δεν το παρακάνει, το νταμπλ θα βαφτεί κόκκινο.