Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τέλειωσαν ακόμα!

Δεν τέλειωσαν ακόμα!
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 - 20:32

Οποιος ξέγραψε τον Ολυμπιακό και περίμενε ότι θα τον σκουπίσει η Βουλιαγμένη στον τρίτο τελικό των πλέι οφ, θα πρέπει να... αναμένει. Διότι η ομάδα του Χάρη Παυλίδη νίκησε με 10-8 στον τρίτο τελικό, έκανε μπρέικ και επιστρέφει τη σειρά στον Πειραιά, όπου θα παίξει για την ισοφάριση.

Ήταν ένα ματς διαφορετικό από τα άλλα, με τις «ερυθρόλευκες» να παίζουν όπως αξίζουν. Το εκπληκτικό 6 στα 6 στην παίκτρια παραπάνω, μαζί με το 1 στα 8 του ΝΟ Βουλιαγμένης, η εξαιρετική εμφάνιση της Χρυσής Διαμαντοπούλου και της Μπλάνκα Χιλ και η γενικότερη προσήλωση στο ματς έφεραν την ισοφάριση.

Ο χαρακτήρας του Ολυμπιακού φάνηκε όταν η Ντίνα Κουτέλη ισοφάρισε σε 8-8 με δύο γκολ. Η Μανωλιουδάκη σούταρε με ψυχραιμία και η Χιλ έβαλε το δέκατο, για να γυρίσει η σειρά στον Πειραιά. Την Παρασκευή, στις 19:00, θα τα πουν ξανά οι δύο ομάδες.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 1-2, 2-2
ΝΟΒ: Κουτέλη 4, Ασημάκη 2, Γερόλυμου 1, Λιόση 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χιλ 4, Μανωλιουδάκη 2, Κώτσια 2, Ελ. Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 1.

Διαβάστε επίσης

Ήττα με αργό ξύπνημα

Ήττα με αργό ξύπνημα

Με 10-5 έχασε από τον ΝΟΒ ο Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό και έχασε και το πρωτάθλημα.

Το παιδί στην κερκίδα

Το παιδί στην κερκίδα

Τα 16 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Νώντα Σαμαρτζίδη παραπέμπουν και στην εποχή των μεγάλων ματς του Ολυμπιακού με τον Εθνικό.

Σωστά... νέα εποχή

Σωστά... νέα εποχή

Η εθνική Γυναικών είναι νέα, φρέσκια και έχει χώρο για όλες τις πολίστριες. Η ευσυνειδησία για να παίξουν τον ρόλο τους πρέπει να προταχθεί.

Το νερό της λήθης

Το νερό της λήθης

Ένα όριο στην απαξίωση πρέπει να βάλει ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ), διότι το παρακάνει.