Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα με αργό ξύπνημα

Ήττα με αργό ξύπνημα
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 - 03:31

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε με 10-5 τον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό του «Πέτρος Καπαγέρωφ» και κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου προηγήθηκε με 10-2 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, έχοντας ολοκληρώσει ένα σερί 5-0 και το παιχνίδι έληξε εκεί, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράσει σε καμία περίπτωση στην εμπειρία της αντίπαλού του. Στο τέλος ο Χάρης Παυλίδης έβαλε μέσα τις νεαρές πολίστριες που διαθέτει- το ίδιο και ο Δήμου- και εκεί έκλεισε κάπου η ψαλίδα, ώστε να μη φαίνεται ανυπόφορο το σκορ.

Η Βουλιαγμένη επιστρέφει στους τίτλους μετά το 2010 και ο Ολυμπιακός έδωσε την αίσθηση ότι θα επιστρέψει ακμαιότερος για να διεκδικήσει και εκείνος το μερίδιο που του αναλογεί τα επόμενα χρόνια.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 0-4, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χιλ 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Μαυρέλου 1, Μανωλιουδάκη 1.

ΝΟΒ: Γερόλυμου 3, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2, Λιόση 1.

Διαβάστε επίσης

Το παιδί στην κερκίδα

Το παιδί στην κερκίδα

Τα 16 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Νώντα Σαμαρτζίδη παραπέμπουν και στην εποχή των μεγάλων ματς του Ολυμπιακού με τον Εθνικό.

Δεν τέλειωσαν ακόμα!

Δεν τέλειωσαν ακόμα!

Εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Ολυμπιακός επιστρέφει δριμύτερος στους τελικούς της Α1 πόλο Γυναικών.

Σωστά... νέα εποχή

Σωστά... νέα εποχή

Η εθνική Γυναικών είναι νέα, φρέσκια και έχει χώρο για όλες τις πολίστριες. Η ευσυνειδησία για να παίξουν τον ρόλο τους πρέπει να προταχθεί.