Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκκίνηση στα πλέι οφ

Εκκίνηση στα πλέι οφ
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 - 18:03

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχουν κοπάσει αφού η προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, έχει στραφεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο ξεκινούν οι ημιτελικοί των πλέι οφ της Α1 Γυναικών και οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Χάρη Παυλίδη υποδέχονται τον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 16:00 στο Παπαστράτειο με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη.

Η σειρά των ημιτελικών κρίνεται στις δυο νίκες και το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:300 στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ «Αντ. Δημητρόπουλος».

Ο προπονητής του Θρύλου Χάρης Παυλίδης στο σχόλιο του για την έναρξη των πλέι οφ επεσήμανε τα εξής:

«Είχαμε αρκετές μέρες να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού την οποία όμως έχουμε αφήσει πίσω και πλέον μπαίνουμε στη διαδικασία των πλέι οφ».

Διαβάστε επίσης

Πήρε... μπροστά ο Θρύλος

Πήρε... μπροστά ο Θρύλος

Οι «ερυθρόλευκες», στην πρώτη τους αγωνιστική υποχρέωση μετά την Ευρωλίγκα είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά με «όπλο» την άμυνα νίκησαν εύκολα, τελικά, 12-2 τον ΑΝΟΓ. Το δεύτερο μεταξύ τους ματς τη Δευτέρα (18:30) στη Γλυφάδα

«Μας εμπνέει η ομάδα μπάσκετ!»

«Μας εμπνέει η ομάδα μπάσκετ!»

Την υπερομάδα μπάσκετ του Θρύλου έφερε ως παράδειγμα ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας πόλο γυναικών Χάρης Παυλίδης.

Πρεμιέρα με ΑΕ Κερατσινίου

Πρεμιέρα με ΑΕ Κερατσινίου

Με πίστη για μία πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι Μίνι Κορασίδες του Ολυμπιακού.

Έτοιμοι οι Μίνι Παίδες!

Έτοιμοι οι Μίνι Παίδες!

Με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Μίνι Παίδων του Ολυμπιακού ενόψει της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.