Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπέταξαν τη Βουλιαγμένη!

Υπέταξαν τη Βουλιαγμένη!
Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 - 01:39

Οι Μίνι Κορασίδες του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, αφού επικράτησαν με 8-4 της Βουλιαγμένης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι αθλήτριες του Κώστα Χατζηδάκη είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην τελική φάση, κλείνοντας με τη νίκη αυτή, ιδανικά τις υποχρεώσεις τους για την πρώτη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 1-3, 2-0

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μαυρωτά Λ. Μουστακαρία 2, Μαυρωτά Δ. 1, Κονδύλη 1, Πάγκαλου, Πάτερου, Καλογεροπούλου, Νιέρη, Καλαϊτζή, Μπίμψα, Παπαδημητρίου, Βαρελίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοντού, Ε. Νίνου 3, Φουντωτού 2, Κορονέου 1, Τσένου 1, Γιαμπασάκου 1, Ανδρεοπούλου, Κωνσταντινίδη, Φραγκάκη, Μπινιάρη, Ζαχαριά, Ρουμελιώτη, Ψικάκου, Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Άνετα στους τελικούς

Άνετα στους τελικούς

Με το άνετο 13-3 τα κορίτσια του Ολυμπιακού υπέταξαν τον ΑΝΟΓ και προκρίθηκαν στους τελικούς της Α1.

«Είναι θέμα ψυχολογίας»

«Είναι θέμα ψυχολογίας»

Η Άλκηστη Αβραμίδου και η Ελευθερία Πλευρίτου μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού.

Να ξεμπερδεύει!

Να ξεμπερδεύει!

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Θρύλου, θέλει να τελειώνει με την ημιτελική φάση κόντρα στη Γλυφάδα και να κοιτάξει τους τελικούς του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr, στις 18:30.

«Νικητές, ό,τι κι αν γίνει»

«Νικητές, ό,τι κι αν γίνει»

Ο Παυλίδης, η Μανωλιουδάκη και η Ασημάκη στέλνουν τη θετική τους ενέργεια μέσω του gavros.gr, στην ομάδα μπάσκετ του Θρύλου.