Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στα κορίτσια στο Παπαστράτειο!

Δίπλα στα κορίτσια στο Παπαστράτειο!
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 - 03:19

Κατάθεση ψυχής θα κληθούν να δώσουν τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στον καθοριστικό πέμπτο τελικό του Σαββάτου απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες που έχουν υποστεί από την ομάδα των νοτίων προαστίων επέτρεψαν στις αντιπάλους τους να μετατρέψουν το αρχικό 2-0 σε 2-2 και πλέον τα πάντα να κριθούν σε ένα παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο «Παπαστράτειο».

Στην πισίνα, όπου πριν από ένα μήνα οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Ευρώπης θριαμβεύοντας επί της αήττητης σε όλες τις διοργανώσεις για τρία χρόνια Σαμπαντέλ καλούνται να γράψουν ιστορία και στις εγχώριες διοργανώσεις κατακτώντας το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Σε αυτή τους την προσπάθεια θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι πάντοτε αποτελούν τον... παίκτη παραπάνω για τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα και ειδικά σε παιχνίδια υψηλής κρισιμότητας, όπου κρίνονται τίτλοι!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το χρέος τους και να γεμίσουν κάθε γωνιά του «Παπαστράτειου», ώστε να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση να φτάσεις τη νίκη, η οποία θα της χαρίσει τον φετινό τίτλο

Κάτι, που άλλωστε ζήτησαν οι παίκτριες του Χάρτη Παυλίδη αμέσως μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού στο κολυμβητήριο του Λαιμού...

Διαβάστε επίσης

Τον «βουλιάζει»!

Τον «βουλιάζει»!

Έτοιμος για νέο σόου ο Ολυμπιακός στον δεύτερο τελικό απέναντι στον ΠΑΟ (Live από το gavros.gr, 19:00, NS3).

«Και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα»

«Και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα»

Το σύνθημα για νίκη-τίτλου στον πέμπτο καθοριστικό τελικό με τη Βουλιαγμένη έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μιλώντας στο gavros.gr...

Θα το σηκώσουν στο «σπίτι»!

Θα το σηκώσουν στο «σπίτι»!

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν 8-5 στο Λαιμό από τη Βουλιαγμένη, η σειρά πλέον είναι ισόπαλη 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί το Σάββατο (18:30) στο «Π. Καπαγέρωφ». Νευρικότητα, λάθη και αστοχία στοίχησαν στις «ερυθρόλευκες»