Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ

Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 - 08:41

Σαν σήμερα, 17 Ιουλίου του 1955, η ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΟ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες είχαν αρχίσει το σερί τους και θα το συνέχιζαν, αναφορικά με τα πρωταθλήματα. Εκείνο το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αλλά οι χαλκέντεροι παίκτες του Ολυμπιακού μπόρεσαν να πάρουν μια σημαντικότατη νίκη.

Στο 18' ο Υφαντής έκανε το 0-1, ο Ασημακόπουλος στο 36' ισοφάρισε, αλλά ο Θρύλος στο 70' με τον Ιωάννου μπόρεσε να πάρει μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη.

Διαβάστε επίσης

Από τότε «έπεφταν» οι τεσσάρες

Από τότε «έπεφταν» οι τεσσάρες

Σαν σήμερα το 1954, η ομάδα του Ολυμπιακού διέλυσε την ΑΕΚ με 4-0 εκτός έδρας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Νίκη επί της Πολόνια (vid)

Νίκη επί της Πολόνια (vid)

Σαν σήμερα το 2011, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε σε φιλική αναμέτρηση στο Ζέεφελντ με την Πολόνια και κατάφερε να κερδίσει με 2-1.

Παρουσιάστηκαν οι σταρ!

Παρουσιάστηκαν οι σταρ!

Σαν σήμερα το 1999, ο Σωκράτης Κόκκαλης παρουσίασε τους Τζιοβάνι και Ζάχοβιτς. Άλλα προσέφερε ο ένας και σχεδόν τίποτα ο άλλος.

Σιδέρης, πεντάρα και… τελικός

Σιδέρης, πεντάρα και… τελικός

Σαν σήμερα, το 1963, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Άρη σε επαναληπτικό αγώνα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατάφερε να επιβληθεί με 5-2 φτάνοντας στον τελικό.