Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δόξα τον Θεό, το είδαμε κι αυτό (vid)

Δόξα τον Θεό, το είδαμε κι αυτό (vid)
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 - 11:44

Σαν σήμερα το 2004, ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια γενικότερα. Αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον Ναό για την έκτη αγωνιστική της Superleague και τον έκαναν φύλλο και φτερό.

Μπροστά σε 30 χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που είχαν κατακλύσει τον Ναό, οι λάτιν «χόρεψαν» τον ΠΑΟΚ και τον έκαναν να μοιάζει ομαδούλα. Με 5-1 επικράτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε βάλει τα τέσσερα στο Α' μέρος.

Ήταν τόσο μεγάλη η ξευτίλα τους, που πανηγύρισαν το γκολ τους κιόλας, που το σημείωσε ο Σαλπιγγίδης στο 65'. Μιλάμε για το απόλυτο ξεγύμνωμα. Ο Τζιοβάνι είχε αρχίσει τον χορό στο 7', ο Ριβάλντο στο 13' και το 26' είχε κάνει το 3-0, ο Τζόλε στο 45' το 4-0 και το 5-1 με έναν απίστευτο τρόπο ο Καστίγιο λίγο πριν το τέλος, τον οποίο αξίζει να θυμηθείτε.

Διαβάστε επίσης

«Ξέρανε» τις βαζέλες (vid)

«Ξέρανε» τις βαζέλες (vid)

Σαν σήμερα, το 2013, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ, μέσα στη Λεωφόρο, χάρη σε τέρμα του Μήτρογλου στο 90’ που άφησε... ξερούς τους γηπεδούχους στην εξέδρα.

«Παρέλαση» στον Πύργο (vid)

«Παρέλαση» στον Πύργο (vid)

Σαν σήμερα το 2000, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Πανηλειακού και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 και ας έπαιζε με 10 παίκτες.

Τον… πείσμωσε και το «πλήρωσε» (vid)

Τον… πείσμωσε και το «πλήρωσε» (vid)

Σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο λεπτό, κάτι που τον έκανε να… ξεσπάσει στους Κρητικούς, τους οποίους κέρδισε με 5-1.