Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επτάρα με καρέ Μιραλάς (vid)

Επτάρα με καρέ Μιραλάς (vid)
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 08:32

Μία από τις πιο εμφατικές νίκες του τα τελευταία χρόνια πέτυχε ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2012.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 7-2 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Κέβιν Μιραλάς να πετυχαίνει 4 γκολ.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς για τον Θρύλο, ο οποίος μόλις στο 16’ βρισκόταν με δύο γκολ πίσω στο σκορ, λόγω των τερμάτων του Ναβάρο στο 13’ και του Ροζέριο τρία λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, στη συνέχεια οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης με έναν Μιραλάς να πετάει φωτιές. Αρχικά, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός του Θρύλου στο 20’ μείωσε στο σκορ, με τον Τζιμπούρ στο 49’ να ισοφαρίζει. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιραλάς έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για να έρθει ο Ορμπάιθ στο 53’ να κάνει το 4-2.

Στο 70’ και πάλι ο Μιραλάς σκόραρε για το 5-2, ο Φουστέρ στο 78’ έγραψε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Κέβιν να ολοκληρώνει τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο 90’.

Διαβάστε επίσης

Σήκωσε ακόμη μία κούπα

Σήκωσε ακόμη μία κούπα

Σαν σήμερα το 2016 ο Ολυμπιακός κατέκτησε ακόμη ένα Κύπελλο με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου να νικάει στον τελικό της διοργάνωσης με 3-0 σετ την Κηφισιά.

Τεσσάρα στην ΑΕΚ (pic)

Τεσσάρα στην ΑΕΚ (pic)

Σαν σήμερα το 1966 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 των «κιτρινόμαυρων» για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο ρελαντί πεντάρα

Στο ρελαντί πεντάρα

Σαν σήμερα το 2005 ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 5-1 την Καστοριά για το Κύπελλο Ελλάδος.