Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέλαση στα Γιάννινα

Παρέλαση στα Γιάννινα
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 11:42

Μία αγωνιστική πριν από το ματς στην Ριζούπολη το 2003 κόντρα στον αιώνιο πελάτη Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει άνετα με 3-0 εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα για την 28η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» σαν σήμερα το 2003 είχαν κάνει παρέλαση στα Γιάννινα, πραγματοποιώντας έτσι σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Θρύλος με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να σκοράρει δύο γκολ στο 5’ και στο 20’ της αναμέτρησης «κλείδωσε» από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Καρεμπέ στο 74’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι Πειραιώτες μία αγωνιστική αργότερα αντιμετώπισαν στην Ριζούπολη τον ΠΑΟ, όπου με τη νίκη που πέτυχαν με 3-0 «σφράγισαν» τον τίτλο του πρωταθλήματος, με τη νίκη κόντρα στους Ηπειρώτες που σημειώθηκε σαν σήμερα να είναι και εκείνη πολύ σημαντική για την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης

Αμέτρητες νίκες επί του ΠΑΟ

Αμέτρητες νίκες επί του ΠΑΟ

Σαν σήμερα το 1979 και το 1984 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα του αιώνιου πελάτη του σε αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιβλήθηκε ξανά του ΠΑΟ…

Επιβλήθηκε ξανά του ΠΑΟ…

Σαν σήμερα το 1993 ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη μία νίκη επί του αιώνιου πελάτη, επικρατώντας του με 3-2 για το ελληνικό πρωτάθλημα.