Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα τον ΟΦΗ (vid)

Εύκολα τον ΟΦΗ (vid)
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 09:50

Σαν σήμερα το 2000 ο Ολυμπιακός πήρε μία υπερπολύτιμη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ για την 32η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή τους τη νίκη πλησίασαν στην κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος, το οποίο εν τέλει κατάφεραν να σηκώσουν.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 24’ για τον Θρύλο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για να έρθει ο Καραπιάλης στο 81’ με ένα υπέροχο γκολ να διαμορφώσει το τελικό 2-0, σφραγίζοντας το τρίποντο για τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Θρυλική εποποιία! (vid)

Θρυλική εποποιία! (vid)

Σαν σήμερα το 2015 ο Ολυμπιακός και ο Βασίλης Σπανούλης έκαναν ολόκληρη την Ευρώπη και τον πλανήτη να παραμιλάει μετά τη νίκη του με 70-68 επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Η κούπα του αιώνα! (vid)

Η κούπα του αιώνα! (vid)

Σαν σήμερα το 2012 ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα από τα σπουδαιότερα έπη στην ιστορία του, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σηκώνοντας την Ευρωλίγκα, έπειτα από το φανταστικό καλάθι του Πρίντεζη που έδωσε το τρόπαιο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 62-61.

Αυτοκράτορας! (vid)

Αυτοκράτορας! (vid)

Σαν σήμερα το 2013 ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά την Ευρωλίγκα, επικρατώντας στον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με 100-88.