Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν σήμερα, το 2009, έκανε αυτό που πρέπει να κάνει την ερχόμενη Πέμπτη!

Σαν σήμερα, το 2009, έκανε αυτό που πρέπει να κάνει την ερχόμενη Πέμπτη!
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 08:33

Μία σημαντική νίκη-πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2009. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ στο πρώτο αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Πειραιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και έτσι πήραν το αποτέλεσμα και φυσικά την πολυπόθητη πρόκριση, με την Σέριφ να είναι η επόμενη αντίπαλος που αντιμετώπισε λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Θρύλος είχε ανοίξει το σκορ με τον Μαρέσκα στο 35’, ενώ ο Ντιόγκο στο 55’ είχε κάνει το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κοινώς, σαν σήμερα, το 2009, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που πρέπει να κάνει την ερχόμενη Πέμπτη, στην Σλοβακία...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλέτι (69' Λεονάρντο), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (46' Ντιόγκο), Μαρέσκα (80' Κ. Παπαδόπουλος), Λεντέσμα.

Σλόβαν: Βίτσκικ, Σάλατα, Βαλάχοβιτς, Χάλεναρ (86' Σέρνακ), Σλόβακ, Μπόζιτς, Μάσαρικ (60' Ομπζερα), Κοζάκ, Γκαούτσο (53' Σιλβέστρ), Ντοσούντιλ, Σιμάο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης