Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλικό γλέντι πριν την αλλαγή του χρόνου! (video)

Θρυλικό γλέντι πριν την αλλαγή του χρόνου! (video)
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 - 09:45

Νίκη λίγο πριν από το ρεβεγιόν πέτυχε ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1978. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμονή Πρωτοχρονιάς πέτυχαν ένα μάγκικο και πειραιώτικο «διπλό» μέσα στη Λεωφόρο. Με μια εξαιρετική εμφάνιση!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τρεις φορές στο ματς το προβάδισμα, αλλά η τρίτη ήταν η καλύτερη. Διότι οι «πράσινοι» δεν είχαν... απάντηση και ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Λεωφόρο με 3-2, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Όλα τα γκολ ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο...

Το πρώτο από τον Κατσαβάκη στο 12' με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά στην περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κωνσταντίνου. Το δεύτερο στο 36' με προσπάθεια του Λοσάντα στην κίνηση, μετά τη σέντρα του Κρητικόπουλου από τα δεξιά. Όσον αφορά στο τρίτο, στο 53', εκεί μέτρησε η ψυχραιμία και η εκτελεστική δεινότητα του Κρητικόπουλου.

Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό τα είχε σημειώσει ο Αλβαρέζ στο 21' και στο 43'.

Ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί σε εκείνη την αναμέτρηση με τους Αρβανίτη (46' Κελεσίδης), Κυράστα, Κατσαβάκη, Στ. Παπαδόπουλο, Περσία, Βαμβακούλα, Περόνε (61' Καλτσάς), Λοσάντα, Γαλάκο, Καραβίτη και Κρητικόπουλο.

Διαβάστε επίσης