Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία στις λεπτομέρειες

Ισοπαλία στις λεπτομέρειες
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017 - 08:16

Ο Ολυμπιακός-Όμιλος Ξυνή, αναδείχθηκε ισόπαλος 17-17 κόντρα στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier, χάνοντας τη νίκη στις λεπτομέρειες.

Παρά την εξαιρετική του παρουσία στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός-Όμιλος Ξυνή, δεν μπόρεσε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στο πρώτο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία του χάντμπολ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς καλύτεροι από τους γηπεδούχους στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ωστόσο έμειναν στην ισοπαλία, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά.

Ο Θρύλος κατάφερε στο ματς να πάρει διαφορά μέχρι και τεσσάρων τερμάτων, την οποία όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει. Ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο και πάλι ένα σερί 4-0 από πλευράς Ολυμπιακού, του έδωσε και πάλι το προβάδισμα.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να βρουν καλές επιθέσεις απέναντι στην άμυνα του ΠΑΟΚ, με συνέπεια να μείνει αυτό το ισόπαλο 17-17.

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 17-17

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-4, 3-5, 4-7, 6-9 (ημίχ.), 8-10, 10-10, 13-13, 13-15, 15-17, 17-17

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Τσίλης 2, Καραγκιοζόπουλος, Γκρκ, Νικολαΐδης 2, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Πετρίδης, Οικονόμου, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς, Κυπραίος 2, Βεσελίνοβιτς 5, Κοτανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στουμπής, Ασβεστάς, Κανδύλας, Σανίκης 2, Αλβανός 7, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.

Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας Δίλεπτα: 6-4 Πέναλτι: 2/3- 6/7

Διαβάστε επίσης

«Πέσιμο» στον Τζηρά!

«Πέσιμο» στον Τζηρά!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ώρα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό - Ομιλο Ξυνή, έπιασαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν τον παίκτη του Θρύλου! Απίστευτα πράγματα στο ΔΑΚ Εύοσμου…

«Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι»

«Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού - Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι μέσα από τους αγώνες ο Θρύλος θα βελτιώνεται και θα γίνεται όλο και πιο δυνατός.

«Τα λάθη δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε με τη νίκη»

«Τα λάθη δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε με τη νίκη»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή, Κωσταντίνος Τσιλιμπάρης, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έλεγχαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά κάποια λάθη που έκαναν δεν τους επέτρεψαν να φύγουν με το διπλό από τη συμπρωτεύουσα.