Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πέσιμο» στον Τζηρά!

«Πέσιμο» στον Τζηρά!
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017 - 09:55

«Ομορφιές» είχαμε στον αγώνα της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, με τα γνωστά… καλόπαιδα των γηπεδούχων να την «πέφτουν» στον αθλητή του Θρύλου, Δημήτρη Τζηρά!

Στο ΔΑΚ Ευόσμου οι κερκίδες είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι την ώρα του αγώνα έπιασαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν τον «ερυθρόλευκο» άσο! Απίστευτα πράγματα…

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές και τον παρατηρητή, οι οποίοι διέκοψαν προσωρινά το παιχνίδι. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, τα πνεύματα ηρέμισαν και το ματς άρχισε ξανά, με τις δύο ομάδες να έρχονται τελικά ισόπαλες 17-17.

Ντροπή και αίσχος... Θα τους μαζέψουν ποτέ;

Διαβάστε επίσης

«Κλικ» από το τουρνουά στο Ρέντη

«Κλικ» από το τουρνουά στο Ρέντη

Δείτε φωτογραφίες από το «5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ισοπαλία στις λεπτομέρειες

Ισοπαλία στις λεπτομέρειες

Ο Ολυμπιακός-Όμιλος Ξυνή, αναδείχθηκε ισόπαλος 17-17 κόντρα στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier, χάνοντας τη νίκη στις λεπτομέρειες.

«Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι»

«Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού - Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι μέσα από τους αγώνες ο Θρύλος θα βελτιώνεται και θα γίνεται όλο και πιο δυνατός.