Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φεύγει για Λουξεμβούργο ο Χρήστου!

Φεύγει για Λουξεμβούργο ο Χρήστου!
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 20:18

Στο Luxemburg Euromeet θα συμμετάσχει από 26 έως 28 Ιανουαρίου ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε διεθνές μίτινγκ το 2018.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Κοπεγχάγη και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία έχει αρχίσει και μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, ενώ εκεί θα βρίσκονται τόσο η Κατίνκα Χόσου, όσο και ο Άνταμ Πίτι, με τα έπαθλα των νικητών να είναι αρκετά μεγάλα.

Στο Λουξεμβούργο θα κολυμπήσει και ο έτερος κολυμβητής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Παράλληλα, το ΔΣ της ΚΟΕ ενέκρινε τη συμμετοχή των Σπανουδάκη, Ασπουγαλή, Ντουντουνάκη, Θώμογλου, Δράκου, Παυλοπούλου, Νέγρη, Ντάνου στο Golden Tour στο Παρίσι (9-11/3).

Ακόμη, εγκρίθηκε η συμμετοχή στα μίτινγκ Open Water: Εϊνάτ Ισραήλ (23-25/3) της Κέλλυς Αραούζου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο (Σειρά) της Fina στη Ντόχα (17-18/3) των Αραούζου και Δημήτρη Νέγρη, όπως επίσης εγκρίθηκε η συμμετοχή αλλοδαπών κολυμβητών στους Χειμερινούς αγώνες Κατηγοριών, Χειμερινούς αγώνες Ανδρών – Γυναικών και Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών, όπως ισχύει ήδη και στο Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Τέλος, εγκρίθηκε η δαπάνη πραγματοποίησης καμπ προετοιμασίας για 14 κολυμβητές /τριες στην Όστια της Ιταλίας (30/3-13/4).

Διαβάστε επίσης

Σειρά έχει ο Πανελλήνιος

Σειρά έχει ο Πανελλήνιος

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ομάδα του Πανελληνίου εκτός έδρας το Σάββατο στις 18:00 και αναζητά φυσικά το καλό αποτέλεσμα.

«Οι επιτυχίες θα έρχονται η μια μετά την άλλη»

«Οι επιτυχίες θα έρχονται η μια μετά την άλλη»

Δείτε το 3ο μέρος του αφιερώματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πυγμαχίας, με τους προπονητές του Θρύλου, Λευτέρη Λειβάδη και Πέτρο Γεωγροβρεττάκο, να μιλούν για την μεγάλη αυτή επιτυχία.