Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο νέο Ολυμπιακό δεν χωρούσε ο Αλβανός...

Στο νέο Ολυμπιακό δεν χωρούσε ο Αλβανός...
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 12:43

Ο Αλέξης Αλβανός αποτελεί παρελθόν από την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με τα «κίτρινης» απόχρωσης έντυπα και διαδικτυακά Μέσα να... πανηγυρίζουν αυτή τη μεταγραφή.

Ο 38χρονος αρχικά να σημειώσουμε ότι αποτελεί έναν καλό παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Ο Θρύλος μπορεί να κατέκτησε το νταμπλ στην πρώτη χρονιά από την ίδρυσή του, ωστόσο, τη νέα σεζόν σκοπεύει σε νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο στόχος των Πειραιωτών είναι σαφώς η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα, αλλά και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κάτι το οποίο για να το καταφέρει θα πρέπει να ανέβει επίπεδο.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Αλβανός δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ναι, μεν έγινε πρόταση για ανανέωση, ωστόσο, αυτή ήταν με μειωμένες αποδοχές, αφού αν έμενε θα είχε μικρό ρόλο στην ομάδα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο παίκτης θα ήταν 2ης γραμμής στην ομάδα με λιγότερα χρήματα και έτσι αποφάσισε ο ίδιος να πάει στην ΑΕΚ που θα έχει βασικό ρόλο.

Αυτά είναι τα δεδομένα, για τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος επαναλαμβάνουμε ότι είναι καλός παίκτης, όμως δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό που προσπαθούν να φτιάξουν τη νέα σεζόν οι άνθρωποι του.

Οι κινήσεις των «ερυθρόλευκων» το προσεχές διάστημα θα επιβεβαιώσουν τα παραπάνω με τον Θρύλο να έχει σκοπό να ανέβει επίπεδο διεκδικώντας ακόμη περισσότερα τη νέα χρονιά.

Επομένως, μπορείτε να… πανηγυρίζετε όσο θέλετε για την απόκτηση ενός παίκτη που απλά δεν έκανε στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό έφυγε. Άλλωστε, στον Πειραιά, σε αντίθεση με τα όσα γίνονται στην «κιτρινόμαυρη» πλευρά όποιον θέλουν τον κρατάνε και έχει αποδειχθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης