Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζεται για τη Σεούλ η Σάκκαρη

Ετοιμάζεται για τη Σεούλ η Σάκκαρη
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:29

Μετά και το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, η σεζόν του WTA Tour μπαίνει στην τελική ευθεία. Η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να επιστρέψει στη δράση την επόμενη εβδομάδα (17-23 Σεπτεμβρίου), όταν και θα λάβει μέρος στο Korea Open, στην Σεούλ της Νότιας Κορέας. Πρόκειται για ένα τουρνουά της σειράς International, στο οποίο η Μαρία θα είναι στο Νο. 3 του ταμπλό, πίσω από τις Γιέλενα Οσταπένκο και Κίκι Μπέρτενς.

Την επόμενη εβδομάδα (24-30 Σεπτεμβρίου) η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα ταξιδέψει στην Κίνα και στην Wuhan, όπου θα βρεθούν οι μεγαλύτερες παίκτριες του κόσμου. Το Wuhan Open, το οποίο ανήκει στη σειρά Premier 5, είναι και το τουρνουά όπου έκανε το «breakthrough» η Μαρία πέρσι τέτοια εποχή, καθώς είχε φτάσει ως τα ημιτελικά, αποκλείοντας τις Κάρολιν Βοσνιάκι, Έλενα Βέσμινα και Αλίζ Κορνέ..

Ακολουθεί το ακόμα σημαντικότερο ραντεβού του Πεκίνου (1-7 Οκτωβρίου), για το China Open, τουρνουά της σειράς Premier Mandatory. Και εκεί η Σάκκαρη θα είναι απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Η σεζόν της Μαρίας, θα ολοκληρωθεί στο Tianjin της Κίνας, με το Tianjin Open (8-14 Οκτωβρίου).

Διαβάστε επίσης

Νέες «ερυθρόλευκες» επιτυχίες!

Νέες «ερυθρόλευκες» επιτυχίες!

Οι αθλητές/τριες του τμήματος Καγιάκ του Ολυμπιακού θριάμβευσαν στους αγώνες Sup, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.