Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σημαντικό τουρνουά για τους αθλητές μας»

«Πολύ σημαντικό τουρνουά για τους αθλητές μας»
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 - 16:07

Πάρα πολύ χαρούμενη από τις εμπειρίες που μπόρεσαν να αποκομίσουν οι μικροί αθλητές του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Baby Cup δήλωσε πως είναι η Βασιλική Γραμματικοπούλου.

Η προπονήτρια των Πειραιωτών, τόνισε ότι υπήρξαν πολλά ταλεντάκια στο τουρνουά, ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις για τους μικρούς αθλητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών σε αυτό το πάρτι του Ταε Κβο Ντο, γιατί πραγματικά σήμερα ήταν μια γιορτή του αθλήματος. Είχαμε πολλά ταλεντάκια, τα οποία έπαιξαν τους αγώνες τους, το χάρηκαν, πήραν τα κύπελλα τους και έφυγαν με ένα πλατύ χαμόγελο. Αυτός ο πρώτος μας αγώνας κλείνει με ένα πολύ ωραίο αισιόδοξο τρόπο. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή των μικρών μας αθλητών σε τέτοιους αγώνες, καθώς έτσι μαθαίνουν την έννοια του υγιούς ανταγωνισμού, μαθαίνουν να μπαίνουν πειθαρχημένοι και να ακολουθούν το πρόγραμμα που πρέπει. Ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την ηλικία και επίσης γνωρίζουν άλλους αθλητές, από άλλες ομάδες, κοινωνικοποιούνται μέσα από τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο του Αίαντα για την φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση των αγώνων».

Διαβάστε επίσης