Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντού πρωταθλητής μέσα στο 2018!

Παντού πρωταθλητής μέσα στο 2018!
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 12:46

Μια χρονιά γεμάτη κούπες ήταν το 2018 για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν στις 28 και έχουν βάλει υψηλούς στόχος για τη συνέχεια και το 2019, για ακόμα περισσότερους τίτλους.

Πρωταθλητής και στην Όρθια Σανιδοκωπηλασία (SUP), αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Ο Θρύλος πρόσθεσε στο ενεργητικό του, το πρώτο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο άθλημα στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση μεγάλων κατηγοριών.

Χάρη στις επιδόσεις των 10 αθλητών του που διέπρεψαν σε όλες τις κατηγορίες των αγωνισμάτων σε όλους τους τύπους σκαφών, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με συνολικό απολογισμό 8 μεταλλίων εκ των οποίων 5 χρυσά και 3 ασημένια. Το gavros.gr σας θυμίζει πώς ήρθε μία ακόμα κούπα, ένα ακόμα πρωτάθλημα στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής και στην κολύμβηση ο Ολυμπιακός!

Πρωταθλητής και στην κολύμβηση ο Ολυμπιακός!

Για ακόμη μία χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον τίτλο στο συγκεκριμένο σπορ στους άνδρες, στις γυναίκες, αλλά και στη γενική βαθμολογία. To gavros.gr σας θυμίζει πώς ήρθε η νέα αυτή επιτυχία των Πειραιωτών.

Τελευταία κούπα για το 2018

Τελευταία κούπα για το 2018

Η άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Ερασιτέχνη Θρύλο ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πυγμαχία.