Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταθλητής ο Θρύλος, την Κυριακή (8/12) σηκώνει τον τίτλο!

Πρωταθλητής ο Θρύλος, την Κυριακή (8/12) σηκώνει τον τίτλο!
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 22:52

Την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Πανελλήνιου πρωταθλήματος Elite Ανδρών πανηγυρίζει, μια ημέρα πριν το τέλος των αγώνων, ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και την περσινή χρονιά, έτσι και φέτος, εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι αγώνες, που φέτος διεξάγονται στη Σπάρτη.

Την Κυριακή (8/12), οι Πειραιώτες που πλέον διεκδικούν τον τίτλο του πολυνίκη συλλόγου του θεσμού, θα στεφθούν πρωταθλητές μετά την ολοκλήρωση των τελικών, κρατώντας την κούπα στον Πειραιά για τρίτη σερί χρονιά!

Ο Θρύλος που οδηγεί την κούρσα όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία και έχει σε απόσταση… ασφαλείας τον δεύτερο της κατάταξης ΠΑΟΚ και την Κυριακή αναμένεται να επισφραγίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι Πειραιώτες συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις και εξασφάλισαν τέσσερις προκρίσεις (με πέντε συμμετοχές) στους τελικούς των Ανδρών που θα διεξαχθούν την Κυριακή ενώ δυο θα είναι οι παρουσίες στους τελικούς των Γυναικών.

Διαβάστε επίσης

KING OF THE RING!

KING OF THE RING!

Πρωταθλητής Ελλάδας και πολυνίκης σύλλογος για το 2019 στέφθηκε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός, στην Σπάρτη! Τρίτο σερί πρωτάθλημα για τον Θρύλο...

Συνεχίζει... σαρωτικός ο Ολυμπιακός!

Συνεχίζει... σαρωτικός ο Ολυμπιακός!

Με απολογισμό εννιά νικών και ισάριθμων προκρίσεων στα ημιτελικά, συνεχίστηκε η παρουσία του Θρύλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της πυγμαχίας...